MENZERNA


Мензерна е присутна на маркетот повеќе од 125 години. Овој премиум Германски бренд денес достигнува ниво од стотици различни типови на пор пасти и соединениа во автомобилската, наутика, металната и дрвната индустрија. Мензерна соработува со високо познати светски брендови во секој сектор, каде е потребно да се постигне висок и врвен квалитет.


Final Finish FF3000 (PO85U) 250 ml.Final Finish 3000 е стандард во индустријата на професионалните а..
699 MKD
text_tax 592 MKD
Super Finish SF 3500 (PO106FA)  250ml,Menzerna направи уште еден пресвртница со Super Finish 35..
790 MKD
text_tax 669 MKD
125mm Rotary Backing Plate - подлошка за ротациона машина за полирање    Menzerna Gmb..
1,290 MKD
text_tax 1,093 MKD
2in1 Power Protect PPUltra (Sealant) -  Финиш + Заштита без силикон2in1 PP Ultra е сосема ..
700 MKD
text_tax 593 MKD
3 in 1 (Cut,Gloss&Wax)Menzerna 3 во 1 е производ- новитет кој со строги правила, како и сите п..
750 MKD
text_tax 636 MKD
3 in 1 (Cut,Gloss&Wax)Menzerna 3 во 1 е производ- новитет кој со строги правила, како и сите п..
1,990 MKD
text_tax 1,686 MKD
95mm Backing Plate - подлошка за ротациона машина за полирање   Menzerna GmbH  , M14 ..
990 MKD
text_tax 839 MKD
Control Cleaner (inspection spray)    Menzerna control cleaner е хемиско средство за чисте..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Easytech Dual Action Polisher by Ma-FraDual Action машина за полирање од MafraОбезбедува екстремно н..
15,899 MKD
text_tax 13,474 MKD
Eskimo Wool Pad (Pink)Ескимо јагешка волна е наменета за прва фаза полирање (cuting stage) за орбита..
999 MKD
text_tax 847 MKD
Final Finish FF3000 (PO85U)Final Finish 3000 е стандард во индустријата на професионалните авто-лаке..
1,890 MKD
text_tax 1,602 MKD
Gladius S12 OrbitaleGladius 12" орбитална машина!Производство: Made in Italy ..
14,990 MKD
text_tax 12,703 MKD
Gladius S15 OrbitalGladius 15" Орбитална машинаПроизводство : Made in Italy!      &nb..
17,500 MKD
text_tax 14,831 MKD
Gold Eskimo Wool Pad Ескимо јагешка волна е наменета за прва фаза полирање (cuting stage) за ор..
1,190 MKD
text_tax 1,008 MKD
Hard Pad P150H - тврд сунѓер 150150мм (бел)тврд сунгер гарантира финиш со брилајтен висок сја..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Hard Pad P85  - тврд мал сунѓер 8585мм (бел)тврд мал сунгер гарантира финиш со брилајтен висо..
390 MKD
text_tax 331 MKD
Heavy Cut Compound 1000Cut: 9 , Gloss: 3Пакување: 250 ml...
650 MKD
text_tax 551 MKD
Heavy Cut Compound 1100HCC 1100 е оптимизирана паста за репарирање на лакот во прв чекор, отстранува..
699 MKD
text_tax 592 MKD
Heavy Cut Compound 400    ( Fast Gloss FG400)  250ml.Heavy Cut Compound 4..
750 MKD
text_tax 636 MKD
Heavy Cut Compound 400 Green Line -  VOC free  -  250ml.Heavy Cut 400 ..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Heavy Cut 400 Green Line -  VOC freeHeavy Cut 400 Green Line е новата линија од Мензерна п..
1,990 MKD
text_tax 1,686 MKD
Heavy Cut Compound 1000Cut: 9 , Gloss: 3Пакување: 1 литар..
1,690 MKD
text_tax 1,432 MKD
Heavy Cut Compound 400    ( Fast Gloss FG400)Heavy Cut Compound 400 предходно како Fast ..
1,990 MKD
text_tax 1,686 MKD
Hybrid Cut Pad New
Hybrid Fiber-Cut Pad 145мм145mm - Полиш сунгер за прва фаза на полирање со екстремна моќ на сечење!О..
900 MKD
text_tax 763 MKD
Lamb wool pad L150 -  Волна Изработен од јагнешка волна, овој сунгер е дизајниран д..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Liquid Carnauba ProtectionПриродниот течен карнауба восок се издвојува од другите з..
799 MKD
text_tax 677 MKD
Medium Pad P150M - Среден сунѓер150мм (жолт) среден сунгер, се користи за отстранување н..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Medium Polish Cut,  MPC 2500 (PO203)Menzerna Medium Polish Cut, MPC 2500 е соединение кое има в..
1,890 MKD
text_tax 1,602 MKD
Menzerna Combo- HCC 1000 ( 1 литар )- MPC 2500 ( 1 литар )- FF 3000 ( 1 литар )  ..
4,989 MKD
text_tax 4,228 MKD
Metal polish cream - полир за метал/пластикаПолир паста за метал и пластика без абразиви!Оваа пинк..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Metal polish cream - полир за метал/пластикаПолир паста за метал и пластика без абразиви!Оваа пинк..
2,190 MKD
text_tax 1,856 MKD
Menzerna Микрофибер крпаМикрофибер крпа израборена од микро влакна според високите стандардите на Ме..
240 MKD
text_tax 203 MKD
Medium Polish Cut 2500 (PO203) - 250ml.Menzerna Power Finish 2500 е соединение кое има високо ниво н..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Polishing Cloth 60 x 40  - Ultra Microfiber Polish & Compound RemoverPolishing Cloth - Поли..
300 MKD
text_tax 254 MKD
Menzerna Power Lock PLPower Lock бележи значителен успех во САД со својот препознатлив длабок сјај ..
799 MKD
text_tax 677 MKD
Premium Heavy Cut Foam Pad 180 mmНаменет за Heavy Cut производите:  SHCC 300 , HCC 400 , HCC 10..
1,090 MKD
text_tax 924 MKD
Premium Heavy Cut Foam Pad 150 mm Наменет за Heavy Cut производите:  SHCC 300 , HCC 400 , ..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Premium Heavy Cut 95 New
Premium Heavy Cut Foam Pad 95 mmНаменет за Heavy Cut производите:  SHCC 300 , HCC 400 , HCC 100..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Premium Medium Cut Foam Pad 180 mmНаменет за Medium Cut Polish производите: MPC 2200,  MPC 2500..
1,090 MKD
text_tax 924 MKD
Premium Medium Cut Foam Pad 150 mmНаменет за Medium Cut Polish производите: MPC 2200,  MPC 2500..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Premium Medium Cut Foam Pad 95 mmНаменет за Medium Cut Polish производите: MPC 2200,  MPC 2500 ..
450 MKD
text_tax 381 MKD
Premium Soft Cut Foam Cut 180mmНаменет за Finish Cut производите: FF3000 , SF3500 , SFP 38..
1,090 MKD
text_tax 924 MKD
Premium Soft Cut Foam Cut 150 mmНаменет за Finish Cut производите: FF3000 , SF3500 , SFP 3..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Premium Wax Foam Cut 150 mmНаменет за Protection производите: Power Lock, Power Protect Ultra (PP Ul..
890 MKD
text_tax 754 MKD
Super Heavy Cut Compound 300Menzerna SHCC300  е последната технологија од menzerna, соединени..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Super Heavy Cut Compound 300 Green Line - VOC FREE   (250ml.)Super Heavy Cut Compound 300 ..
850 MKD
text_tax 720 MKD
Soft Pad P150S - Мек сунѓер за полирање150мм (црн) мек сунгер е совршен за отстранување на..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Super Finish Plus 3800   Menzerna Super Finish Plus 3800, порано позната како микро полиш ..
750 MKD
text_tax 636 MKD
Super Finish Plus 3800Menzerna Super Finish Plus 3800, порано позната како микро полиш под бројот со..
1,990 MKD
text_tax 1,686 MKD
Super Finish SF 3500 (PO106FA)Menzerna направи уште еден пресвртница со Super Finish 3500! (SF4000)О..
2,090 MKD
text_tax 1,771 MKD