a3000 aaafraer menzerna bpads pp ultra

Mafra

Избрани производи
Најдобро продавани
22 33 44
Social

За Нас

Велмар Дооел е фирма која врши комплетно опремување на станици за технички преглед и сервиси за патнички и товарни возила. Нашиот тим е составен од инжињери и техничари обучени и спремни да одговорат на сите барања. Велмар Дооел е присутен на пазарот повеќе од 20 години.

Нашите услуги кои ги нудиме на Купувачите, проследени со проектирање до инсталирање на опремата и оперативна обука во Македонија, а исто така и во соседните земји на овој дел од Балканот. Истотака, нудиме тековното оддржување на инсталираната опрема, сервисирање на истата и снабдување со резервни делови.

Контакт

  • 02 3296 411
  • 070/382521 - 071/259578 од 09 до 16 часот
  • igor@velmar.com.mk

Facebook